Sa radom započela najbolja samouslužna autopraonica u Bugojnu – CAR WASH 24/7

Obaviještavamo sve Bugojanke i Bugojance da je sa radom započela samouslužna autopraonica CAR WASH 24/7 u sklopu tržnog centra ROSE u naselju Nugle II ( KOD KONZUMA).

Operite svoje vozilo brzo i jeftino koristeći najsuvremeniju tehnologiju uz  toplu vodu, najkvalitetniji deterdžent za pranje i vosak za poliranje. Na raspolaganju su vam 2 boxa za automobile i 1 usisavač i sjaj za gume.

Cijena pranja iznosi 1 KM – 2 minute odnosno 120 sekundi.
Cijena usisivača iznosi 1 KM – 5 minuta.

Kako bi postigli najbolji učinak pranja koristite sljedeće korake:

1. PRANJE vrućom vodom sa šamponom u mikroprahu koji omekšava i skida tvrdokornu prljavštinu i mrlje od insekata te se intenzivno koristi do potpunog uklanjanja nečistoća s vozila, bez potrebe za korištenjem spužve i bez dodira s vozilom. Preporučamo na početku ciklusa kratko namočiti najprljavije dijelove vozila kako bi nečistoće omekšale (felge,mrlje od insekata i sl.) te krenuti temeljito prati vozilo od krova prema dolje i završiti pranje s najtvrdokornijim nečistoćama, po potrebi i sa manje udaljenosti, ali bez dugog zadržavanja na istoj poziciji (potrebno je pripaziti na mjestima gdje je lak auta eventualno oštećen). Program PRANJE se koristi oko 50% vremena od ukupnog vanjskog pranja vozila.

2. VOSAK se nanosi na vozilo kako bi mu dali visoki sjaj te za postizanje efekta „klizanja“ vode i drugih nečistoća s karoserije, uslijed čega vozilo nakon pranja duže ostaje čisto. Program VOSAK se koristi do 20% vremena od ukupnog vanjskog pranja.

3. ISPIRANJE se obavlja demineraliziranom, tj. osmoziranom vodom koja ne ostavlja tragove na Vašem vozilu te stoga nije potrebno brisati vozilo krpom. Temeljito isprati vozilo od krova prema dnu, koristiti oko 30% vremena od ukupnog vanjskog pranja.

Osim tipki za odabir navedenih programa, na žetonjerama postoji display koji pokazuje preostale sekunde pranja koje su Vam na raspolaganju s obzirom na ubačeni iznos kovanica i STOP tipka za korištenje isključivo u slučaju nužde.

Napomene:

– Tipka STOP koristi se samo u slučaju nužde. Programi vanjskog pranja se koriste u kontinuitetu, bez prekida tipkom STOP te nakon odabira programa nije moguće zaustaviti vrijeme.

– Prilikom izmjene programa pranja, potrebno je dozvoliti oko 5 sekundi da se iz crijeva ispere prethodno korišteni program.

– Tijekom korištenja svih programa, polugicu na mlaznici je potrebno držati stisnutu, a mlaznicu udaljiti oko 20 cm od vozila za najbolji učinak pranja.

Naši programi vanjskog pranja garantiraju Vam čist automobil bez mehaničkog kontakta, čime čuvate lak Vašeg automobila od nepotrebnih mikro-ogrebotina. Redovnim pranjem i održavanjem Vaš će automobil još dugo godina izgledati kao nov!

USISAVAČ

CAR WASH 24/7 ima instaliran jedan usisavač. Usisavač je opremljeni snažnim motorim od 3 kW koji Vam jamče kvalitetno usisavanje interijera Vašeg vozila. Prije usisavanja provjerite čistoću crnog plastičnog završetka crijeva. Nakon usisavanja molimo odložiti crijevo usisavača na nosač.

SJAJ ZA GUME

CAR WASH 24/7 Vam nudi mogućnost korištenja uređaja za sjaj i zaštitu guma. Raspršite tekućinu po bočnim stranama guma brzo i jednostavno za završni dojam čistog vozila. Za dobar rezultat potrebno je koristiti uređaj oko 1 min.

CAR WASH 24/7