Marketing

 

www.bugojno-danas.info

Telefon: +387 62 602 992 
E-mail: bugojnodanas@gmail.com

Reklamirajte se na pravom mjestu!

Bugojno-danas.info je nezavisni informativni web portal osnovan početkom 2015. godine, namijenjen za sve informacije vezane za Općinu Bugojno te Srednjobosanski kanton. Portal je najposjećeniji u Bugojnu a i šire, posjete su iz svih zemalja regije, kao i iz ostalih zemalja Europe i Svijeta.

300 000 do 600 000 hiljada posjetilaca imamo svakog mjeseca koji dolaze na naš portal u potrazi za kvalitetnim informacijama koje mogu naći.

Posjedujemo i facebook stranicu Bugojno Danas za koju je Facebook odao najveće priznanje “Plavu značku” te smo postali 5. verifikovana medijska Facebook stranica u BiH.

Našim sponzorima i svima onima koji žele da iskoriste posjećenost portala
Bugojno-danas.info da istaknu svoje reklame i dodatno se promovišu, obezbjedili smo posebna mjesta na portalu gdje se mogu vrlo povoljno reklamirati.
Raspoloženi smo za svaki vid saradnje i vrlo povoljno nudimo reklamiranje bannerima. Iskoristite našu posjećenost i predstavite se.

Pozicije bannera
Možete odabrati neku od pozicija ili sve pozicije bannera. Možete se reklamirati u svim kategorijama. Nudimo vam fleksibilan način reklamiranja da zadovoljimo sve vaše potrebe.

Vremenski period oglašavanja
Minimalan vremenski period prikazivanja reklama na portalu bugojno-danas.info je 1 mjesec. Ukoliko se odlučite za veći period prikazivanja dajemo vam specijalne popuste. Cijena reklamiranja zavisi od vremenskog perioda zakupa pozicije.

Zahtjev za ponudu
Na vaš zahtjev, koji nam pošaljete emailom (bugojnodanas@gmail.com), u roku od 24 sata dostavljamo Vam odgovarajuće ponude za željene pozicije i formate bannera koje vam mogu pomoći pri odabiru načina oglašavanja.

Pozicije bannera za desktop ili PC verziju


Pozicije bannera za mobilnu ili tablet verziju