Vlasnik kluba Janus, Bugojanac Davor Ivoš, ulaže u Bugojno, danas donirao vrijednu opremu NK Iskra, a uskoro otvara nešto što će oduševiti Bugojance

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/proljetnazabavairekreacija/

Da u Bugojnu ima još uvijek onih koji iskreno vole ovaj grad i žele ulagati u njega dokaz je Davor Ivoš, rođeni Bugojanac, veliki biznismen i uspješan čovjek koji voli sve ljude dobre volje bez obzira na nacionalnu opredjeljenost.

Vlasnik je najpopularnijeg kluba u Bugojnu, klub Janus, vlasnik je i Caffe Nukleus. Treći objekat koji će uskoro otvoriti će promijeniti sliku Bugojna, ono što niko nije očekivao, a pogotovo u ljetnim danima. To nije sve, planira još mnogo toga napraviti i izgraditi u Bugojnu u narednom periodu, ali, kako kaže, to neka ostane tajna.

Iako je često izvan Bugojna, zbog poslovnih obaveza, u Bugojno se rado vraća i ne zaboravlja grad u kojem je rođen.

Odlučio je pomoći nogometašima Iskre tako što im je donirao, ispred kluba Janus, sportsku opremu vrijednu nekoliko hiljada maraka. Tu su komplet opreme šuškavaca, paradnih trenerki, radnih trenerki, dvije garniture dresova, polo majice i radne majice, dakle jedan komplet opreme klubu da bi imao sve potrebe koje mogu zadovoljiti jedan klub i na utakmicama i na treninzima. Također je večeras upriličio druženje igrača i uprave NK Iskra u Caffe Nukleus, a druženju je prisustvovao i načelnik Bugojna koji je bio oduševljen gestom Davora Ivoša koji mu je poklonio dres NK ISKRA BUGOJNO sa brojem 10 na kojem piše HASO.

Iz uprave ne kriju zadovoljstvo kazavši kako su zadovoljni trenerkama, dresovima i svim stvarima koje su dobili.

Davor je za naš portal rekao između ostalog: “Odlučio sam se dragog srca da to doniram, nadam se da će u novoj opremi doći do novih pobjeda”. 

Izreka koja ga vodi kroz život glasi: Što više daješ, više ćeš i dobiti.

Prilog pripremio i uredio: Admir Pilić

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o