Alma Ras – ljetni program snižen i do 30%

# https://www.zekataxi.com/

Pomno odabran asortiman iz linije More u Alma Ras butiku, u mjesecu junu, potražite po sniženim cijenama i do 30%. Ove sezone u središtu pažnje modnih dizajnera Alma Ras brenda našli su se najljepši odjevni komadi za dame – ljetne haljinice različitih modela, a koje će ponuditi ugodan osjećaj u vrelim predstojećim danima. Zavodljivi krojevi suptilno će isticati ženstvene obline, dok su prirodni materijali garancija za udobnost. Ovisno o vašim željama možete birati tropske uzorke ili ultra popularne pruge, a svim modelima zasigurno je zajednički nazivnik neodoljivost.

U širokom asortimanu Alma Ras butika potražite i trendi kupaće kostime različitih krojeva i boja. Ne zaboravite na prateće dodatke poput peškira i japanki koje će upotpuniti vaš odlazak na odmor, te vas učiniti dodatno neodoljivom i u vrelim ljetnim danima.

Za Manners muškarce kreirani su modeli i dezeni koji će probuditi želju za morem, čak i prije sezone godišnjih odmora. Udobni komadi ove linije pružit će prozračnost i vedrinu, unoseći dobro raspoloženje.

Posebno odabran asortiman upravo za predstojeće ljeto potražite po sniženim cijenama i do 30% u Alma Ras butiku u Bugojnu, na adresi Nugle II, u sklopu Tržnog centra Rose (veliki Konzum).

https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponuda_tehnike/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o