Zašto je budući Premijerligaš u 1. Futsal ligi FBiH otjeran iz svog grada

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

🇧🇦 Prva futsal liga FBiH, 7.kolo
⚽️ MNK Iskra-Vrbas 🆚 MNKF Neretva
🏟 Sportska dvorana Donji Vakuf
📆 Petak, 07.12.2018
⏰ 18:00 sati

MNK Iskra-Vrbas Bugojno koji dijeli prvo mjesto 1. Futsal lige FBiH, nažalost, igra domaću utakmicu u Donjem Vakufu protiv MNK Neretva. Za gostoprimstvo zahvala pripada načelniku Donjeg Vakufa gosp. Husi Sušiću, direktoru J.U. za organizovanje sportskih manifestacija gosp. Kenan Hrvačiću kao i Predsjedniku sportskog saveza Donjeg Vakufa i općinskom vijeću Donjeg Vakufa koji su izašli u susret MNK ISKRA-VRBAS da bi mogao da se takmiči u 1. futsal ligi FBiH.

Svi igrači MNK ISKRA-VRBAS nekada su igrali u u muškom NK Iskra Bugojno ali su se tada borili za ulazak u Premijer ligu BiH za razliku sada gdje igraju u drugoj ligi FBiH.

Pozivamo sve navijače Bugojance da dođu u Donji Vakuf i da podrže MNK Iskra-Vrbas i da se u takmičarskoj sezoni 2019/2020 takmiči u najvećem rangu takmičenja u Premijer ligi BiH, također zahvaljujemo se svim sponzorima MNK Iskra-Vrbas Bugojno.

https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/ https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' https://www.bingotuzla.ba/2019/08/15/kataloska-akcija-15-25-8-2019-god/'