Alma Ras Shopping Fest: Praznično sniženje do 30%

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

U Alma Ras butiku, Bugojno, na adresi Nugle II, TC Rose (Veliki Konzum)u toku je decembarski Shopping Fest koji vam svake sedmice nudi nova iznenađenja i sniženja do 30% na odabrani asortiman. U ovom mjesecu očekuje vas i nezaboravni Pidžama party.

Decembar je poseban mjesec kojem se raduju svi. Period ispunjen srećom, radošću i toplinom zahvaljujući nadolazećim praznicima, a koji su idealna prilika da pokažete poštovanje ili ljubav nekome.

Želja za poklanjanjem vuče korijene od samih početaka civilizacije, stoga je ovaj period pravo vrijeme da razveselite vama dragu osobu.

Kao i uvijek, Alma Ras ide u korak s vremenom, te u sklopu svog tradicionalnog decembarskog Alma Ras i Manners Shopping Fest-a svojim kupcima olakšava vječitu dilemu oko izbora prazničnog poklona. Kupovina u sklopu ovog Festivala podrazumijeva, svake sedmice, posebno odabran asortiman snižen do 30%. Priuštite sebi vrhunske krojeve i prepoznatljiv kvalitet po nižim cijenama ili izmamite osjećaj sreće kod osobe koju darujete.

Popularna Happy linija za cijelu porodicu uljepšat će i ove praznike i u vaš dom unijeti euforično raspoloženje. Praznične porukeHappy Holidays, prigodne boje, te pahulje kao motiv, dominiraju i krase modele ove linije. Ne prepuštajte sve slučaju, pripremite idealan kutak za fotografije, kako bi kasnije uživali u uspomenama koje one pružaju.

Drage dame, za proslavu najluđe Novogodišnje noći, očekuje vas donje rublje u tradicionalnoj crvenoj boji. Naravno, ako vaše rublje ne izlazi iz okvira basic boja, u Alma Ras buticima možete pronaći raznolike modele u klasičnim bojama.

Ukoliko se odlučite za glamoruzni početak godine, savršen praznični dašak luksuza donijet će party linija u obliku metalik plisea. Zavodljiv look postignite za tren oka! Vjerujemo da će modeli ove linije, u trenu, osvojiti ljubiteljice chic stila.

Svakako, savjetujemo vas da iskoristite Shopping Fest i kupujete po cijenama nižim do 30%, a koji vas asortiman baš u ovoj sedmici očekuje, potražite na oficijelnim FB stranicama: Alma Ras i Manners.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o