Žalila se na bolove u stomaku, ljekari u crijevima pronašli 150 crva (VIDEO)

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/


Snimka na kojoj ljekari uklanjaju 150 živih crva dugih i po 25 centimetara iz crijeva mlade žene šokirala je cijeli svijet medicine.

Naime, Neha Begum (22) žalila se mjesecima na stravične bolove u trbuhu no nekolicina ljekara kojima se obratila nisu mogli dijagnosticirati uzrok, sve dok ju naposljetku nisu otvorili.

Trebalo im je punih pet sati da se riješe svih stvorenja koji su u njoj nastanili.

Nakon operacije, Neha je kazala kako se raduje povratku normalnom životu bez bolova.

– Bila sam kod nekoliko ljekara i svi bi mi dali tablete i poslali me kući. Niko nije mogao otkriti uzrok bolova. Znala sam po cijele noći biti budna, plakati i grčiti se od bolova, što je utjecalo i na moj bračni život. No sada mislim da ćemo ponovno moći uživati u blagodatima braka. Zahvalna sam ljekarima jer su riješili moj problem.

Ginekolog Anand Prakash Tiwari iz bolnice na sjeveru Indije kazao je kako su je pregledali i ustanovili da nešto blokira njena crijeva, te su je potom odlučili otvoriti kako bi vidjeli o čemu se radi.

– Bili smo u šoku kad smo otkrili žive crve omotane oko crijeva i izvukli smo više od 150 živih crva iz nje. Ovo je ekstremno neuobičajen slučaj. Obično otkrijemo tri ili četiri crva u pacijentu i ovo je prvi put da je broj bio ovoliki.

Iz bolnice su izvijestili da se Neha dobro oporavlja i kako je nedavno prvi put jela nakon operacije na kojoj je bila prije tjedan dana.

Upitan kako su crvi mogli dospjeti u njezin trbuh, dr. Tiwari je kazao kako je jajašca crva unijela oralno.

– Možda se radi o manjku higijene i čistoće prostora u kojem pacijentica živi – kazao je.

fokus.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/