Više, bolje i moćnije uz EON pakete

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

VIŠE, BOLJE I MOĆNIJE UZ EON PAKETE!
Iskoristite akciju 6 mjeseci po 1 KM za bilo koji EON paket koji sadrži internet, televiziju i telefoniju. Uživajte u superiornoj EON platformi na najmoćnijem internetu, 3 puta bržem od prosjeka u BiH uz beskrajne razgovore prema svim fiksnim mrežama u zemlji.

Zahvaljujući revolucionarnom EON Smart boxu, svaki TV postaje Smart TV i dobija napredne funkcionalnosti. Uživajte u ekskluzivnim TV kanalima, 4K rezoluciji i najtraženijem sadržaju na omiljenim uređajima. Vratite TV unazad do 7 dana na svim kanalima i birajte preko 18.000 atraktivnih naslova u Video klubu. Za mališane, tu je poseban EON Kids prostor za potpunu zabavu.

Instalirajte EON aplikaciju na bilo kojem mobilnom uređaju, tabletu, računaru ili Smart TV-u. Surfajte, radite od kuće ili budite bliži onima koji su daleko, uz superiorni internet na GIGA mreži, do 400 Mbps u EON Premium, do 200 Mbps u EON Full i do 150 Mbps u EON Light paketima. Upravljajte vašim kućnim internetom samo na klik uz EON Connect, novu aplikaciju koja će vaš život učiniti jednostavnijim. EON Connect je dostupan svim Telemach korisnicima koji imaju UBEE EVW32C i Technicolor CGA2121 modeme i registruju se podacima sa Moj Telemach naloga.
Korisnici koji nemaju jedan od ova dva tipa modema, dobijaju ih bez nadoknade ukoliko pređu na EON Full ili EON Premium pakete, kao i korisnici koji se opredijele za EON Full i EON Premium pakete koji sadrže internet, televiziju i telefoniju.
Opustite se uz vrhunsku televiziju, internet i telefoniju – izaberite EON paket!

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/