Veliko sniženje u Alma Ras butiku

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

U Alma Ras butiku – Bugojno u toku je veliko sniženje aktuelne kolekcije. Pažljivo birani prirodni i kvalitetni materijali neupitni su u modelima Alma Ras i Manners brendova, a na vama je da birate krojeve koji odgovaraju vašoj silueti i to po cijenama nižim do 50%.

U predstojećim vrelim ljetnim danima, zasigurno ćete uživati u udobnim ljetnim modelima trendovskih boja i dezena brenda Alma Ras. Paleta boja počinje elegantnim tonovima plave, nastavlja nježnom ljubičastom i rozom, prelazi na žarke tonove koraljno crvene, uz šarmantni cvjetni i egzotično tropski uzorak, a završava čednom bijelom i klasičnom crnom za sve prilike.

Karakternom muškarcu osjećaj udobnosti i elegancije ponudit će Manners modeli. Ovaj brend prati muškarca u stopu i govori mnogo o njemu, njegovom stilu i karakteru. Modele iz aktuelne kolekcije potražite po cijenama nižim i do 50%.

Alma Ras butik u Bugojnu, nalazi se na adresi Nugle II, u sklopu Tržnog centra Rose (veliki Konzum).

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o