Bugojno: Na odličnoj lokaciji prodaje se kompletno opremljen trosoban stan novije gradnje

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

STAN PRODAT

U centru Bugojna, na odličnoj lokaciji prodaje se veliki 3-sobni stan (83m2) sa kompletnim namještajem i po narudžbi izrađenoj kuhinji sa kvalitetnim, nikada korištenim kuhinjskim aparatima (mašina za suđe, šparet sa keramičkom pločom i senzorima na dodir, upijač pare, frižder te mali zamrzivač).

Stan se nalazi u nekoliko godina staroj , vrlo solidnoj novogradnji i tako je pozicioniran, da ima samo jedan mali dodirni zid sa susjednim stanom, dok ostali zidovi ne graniče sa drugim stanovima. Na raspolaganju vam stoje prostrane prostorije: dnevna soba sa izlazom na balkon, velika spavaća sa malim balkonom, dječija soba, veliki hodnik, sa ugradbenim plakarima, kupatilo i špajz sa kvalitetnom stalažom.

U neposrednoj blizini zgrade se nalaze, bolnica, policija, vatrogasci, gradsko šetaliste, prehrambene i druge prodavnice , kao i veliki broj ugostiteljskih objekata. Uprkos odličnoj i centralnoj lokaciji na kojoj se stan nalazi, zahvaljujući istočnoj orijentaciji stan je “miran” i nije izložen gradskoj buci. Sa lijepih, sunčanih balkona, pruža se prelijep pogled na okolne planine i zelenilo okoline grada. Zgrada ima lift i stan NIJE na zadnjem spratu. Kontakt poruka ili tel. STAN PRODAT , Cijena je 117.000 KM.http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o