U blizini Bugojna otvoren restoran Borik, uz ugodni ambijent okusite čari raznovrsnih specijaliteta

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

Novo mjesto u Bugojnu! Na sjajnoj lokaciji, na samom izlazu iz bugojanskog naselja Poriče, prema Kupresu sa lijeve strane, otvoren je Restoran Borik, koji će bez sumnje postati jedno od omiljenih mjesta za pojesti nešto ukusno i fino, ne samo Bugojancima, već i turistima i prolaznicima. Da je riječ o objektu koji pretenduje da postane broj 1. u gradu govori i sami podatak da od otvorenja svakodnevno restoran posjeti veliki broj domaćih, ali i stranih državljana koji su u prolazu kroz Bugojno.

Naselje Poriče, kao i Općina Bugojno dobili su novo mjesto gdje mogu da uživaju u raznim kulinarskim specijalitetima.

Ono što je sigurno jeste da će svi posjetioci imati priliku da kušaju vrhunske specijalitete među kojima su: Plata Borik, jagnjetina sa ražnja, teletina ispod sača, mješano meso, bečka šnicla, teleći kotleti, piletina u Bešamelu i mnogobrojna druga jela. Ponuda restorana je neodoljiva, te samim time pristupačna za današnji standard.

Svakako povod više za poći u Restoran Borik jeste i sami ambijent, koji je jedinstven u gradu, stoga nema sumnje kako je to razlog više za uputiti se u Borik.

Kontakt telefon: 030/253-254

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o