Treća godišnjica postojanja portala Bugojno-danas.info

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

Tačno prije 3 godine Bugojno je dobilo veliko osvježenje na medijskom polju. Tada kao mladi portal sa veoma iskusnim novinarima etablirali smo se u medijski vrh bugojanskog novinarstva postavši najzanimljiviji i najčitaniji portal u našoj Općini a među najčitanijima u Srednjobosanskom kantonu.

Naši bezbrojni izvorni članci koje su prenosili svi mediji iz BiH i regije, dokaz su da se novinarstvom bavimo profesionalno te da nas drugi shvataju veoma ozbiljno i profesionalno.

Još jedan dokaz kvalitete i vrjednovanja naših konstruktivnih članaka i foto/video objava na Facebooku jeste plava značka koju smo dobili 27.11.2017. godine, to je najveće priznanje koje Facebook odaje pretežno poznatim osobama ili medijskim kućama, a mi smo je dobili kao 5. medijska Facebook stranica u Bosni i Hercegovini što dovoljno govori o nama. Neke milionske Facebook stranice nemaju plavu značku.

Treću godinu postojanja je obilježio i veliki broj novih marketing partnera među kojima su najveći BH Telecom, Telemach, Bingo i brojni drugi što potvrđuje da smo među poželjnijim marketing partnerima u BiH. U toku su pregovori sa još nekim gigantskim firmama, a koje imaju dodir sa Bugojnom.

Uvijek smo bili na usluzi građanima Bugojna, dobijali smo veliki broj poruka i mailova sa problemima u Bugojnu koji su rješavani u najkraćem roku.

Prošle godine smo prvi u Bosni i Hercegovini objavili otkupne cijene maline zahvaljujući pouzdanim izvorima našeg portala koje imamo na svakom polju.

To ništa, naravno, ne bi moglo bez vas koji nas bezuslovno pratite i podržavate svojim komentarima podrške i porukama na našoj Facebook stranici Bugojno Danas. Hvala vam na svemu, dajete nam snagu i moral da idemo jače i bolje. Za nas je novinarstvo ljubav i profesija pa tek onda ostalo.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o