DOŠAO JE DAN ODLUKE: Rukometaši Iskre će ostaviti srce i dušu na terenu protiv uzdignute Sloge

https://www.bugojno-danas.info/

Večeras će cijela Gornjovrbaska regija pratiti dešavanja iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja sa utakmice MRK Sloga – MRK Iskra, koja nije zabilježena posljednjih godina na ovim prostorima u svim sportovima.

Da su rukometaši Iskre odlučni u namjerama da budu pobjednici na kraju večerašnje utakmice dokaz je i karantin u kojeme se nalaze do polaska u Gornji Vakuf-Uskoplje.

Naši rukometaši će zasigurno dati sve od sebe da pobjede uzdignutu Slogu koja se u svojim gmislima već nalazi u Premijer ligi što su pokazali brojnim objavama na Facebooku te čineći sve da naši navijači ne dobiju organizovano ulaznice za ovu utakmicu, ali to neće spriječiti Vandale jer će biti ispred dvorane u Gornjem Vakufu-Uskoplju danas u 16:00 kada će se pustiti prodaja ulaznica, ne sumnjamo kako će danas veliki broj policijskih službenika održavati red jer su i navijači Sloge najavili okupljanje na istom mjestu u 16:00.

Cijelo Bugojno je večeras uz rukometaše Iskre, momke koji su kroz sezonu pokazali kako se igra srcem i dušom za klub koji se voli bez ikakve sile i pritiskom da se mora pobijediti.

Večeras u 20:00 spektakl u Gornjem Vakufu-Uskoplju možete pratiti i preko svojih TV ekrana putem kanala City TV, kanal se nalazi na obe kablovske mreže i na Telemachu i na Moja TV.

Iskra do pobjede!!!

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/akcija-za-pocetak-sedmice-pop-up/