TIFBU 2016 Bugojno: Repertoar za decembar

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Studenti iz Novog Sada otvaraju decembar na TIFBU sceni

Naučili smo hodati!

Novembar na TIFBU sceni pokazao je koliko vrijedi ovaj festival, koliko je bitan u teatarskoj sceni Bosne i Hercegovine, koliko je bitan svojoj publici!

U ponedeljak, 28.11. odigrana je zadnja predstava novembarskog repertoara. Marko Nedeljković dolazi iz Beograda, a Marko Vukosav iz Sečnja. Naši drugari diplomirali su u klasi profesora Željka Mitrovića, na Akademiji umjetnosti u Banja Luci. Predstavili su se u „Noći monodrame“, sa monodramom „KOKTEL“ i monodramom „Ko je to“. Dragi drugari želimo vam puno sreće i da pronađete svoje „Daske koje život znače“.

Cijeli svijet je pozornica, zato „Neka nas, u pozorištu“. Decembar sa one okrutne strane kože dosta smrznut i siv, na ulicama miris pečenog kestenja, a naša scena će odisati svim drugim supstancama, koje živ čovjek konzumira. Ljubav, tuga, čežnja, osmijeh, su samo neki sastojci koje možete pronaću u našoj riznici, mislim na našoj sceni.

Već u subotu, 03.12. od 20 časova „Čehovljeve pripovetke“, studenti Akademije umetnosti Novi Sad. Studenti otvaraju i zatvaraju poglavlja. Nama puno srce radosti zbog takvih poglavlja. Na mladima svijet ostaje!

U sljedećim danima mjeseca decembra na TIFBU sceni gostuju i sljedeće predstave:

– 07.12. – DIS Pozorište mladih Banja Luka – GRANICE

– 1.3.1.2. – Kazalište BESA Vis – PENDREKMEN

– 19.12. – HNK Mostar i NP Mostar – ‘AJMO NA FUKA

– 27.12. – Teatar FEDRA Bugojno – ĐAVOLJA POSLA

Neka nas, u pozorištu.

banjalucko-studentsko-pozoriste-life marko-nedeljkovic-koktel marko-vukosav-ko-je-to pedja-bajovic-s-nogu rijad-gvozden-bosanac-na-odmoru studenti-iii-godine-glume-banja-luka-umjetnost-imitacija

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/