Teo Skenderović iz KK Basket Time na testiranju u KK Igokea

Teo je prvi sa desne strane
https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Izabran među prvih 6 igrača. Testiranje se nastavlja, Teo će nastaviti odmjeravati snagu i znanje sa svojim vršnjacima iz Banja Luke.

PUT TEA SKENDEROVIĆA OD 6 do 14 godina

Ovo dijete je prošlo školu košarke kod trenerice Jasne Behara kao i mnoga druga djeca koja su još tu ili su današnji studenti.

“Svi znamo koliko je talentirane djece iz ovog kluba zapelo za oko mnogim klubovima, Teo je najbolji igrač u svojoj generaciji ne samo u Bugojnu već u širem regionu. MVP mnogo puta, zlato oko vrata bezbroj puta. Njegov uspjeh nije došao preko noći, iza njega stoje godine i godine rada i truda. Znao je raditi po dva sata svaki dan, kao dječačić je radio cijelu ljetnu školu košarke i pripremao se za kampove. Godinama sam uživala radeći sa njim i na njemu kao i sa njegovim drugarima koji su došli kada i on. Od ove sezone sa njegovom ekipom radi trener Selmir Mulasmajić koji i individualno radi i sa Teom Skenderovićem. Ovaj klub ima dosta talentirane i odlične djece. Za Tea mogu slobodno reći da je MOCART BUGOJANSKE KOŠARKE i da smo to već prognozirali prije tri godine. Ja želim da pohvalim svu djecu našeg kluba koja se trude, jedan Amar Mulaosmanović, Nedim Vugdalić koji je odličan i talentiran igrač, Harun Tukar, Filip Marijanac, Karlo Kelava, Miralem Helez, kao i oni najmlađi kojima je Teo uzor, Rizvan Topčić, Nedim Mujagić koji je sve bolji, Adin Jusić, dva visa igrača a mladi kojima je vrijeme da porade još više na sebi i iskoriste visinu mladi Marko Lozančić, Vanja Borkovoć, Džemal Hindić i mnogi drugi. Samo neka rade i ugledaju se na Tea i neće zalutati,” istakla je predsjednica i trenerica KK Basket Time Bugojno, Jasna Behara.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o