„Telemach“ i „AmCham“ u posjeti „Online Seniorima“ u Zenici!

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Za sve seniorke karanfili

 

Violeta Čibukčić izvršna direktorica „AmCham“-a, i Edina Kurić voditeljica projekta „Online Seniori“ i PR koordinator „Telemach“-a, posjetile su MZ „Sejmen“ u Zenici, i u povodu 8. Marta svim pripadnicama ljepšeg pola i učesnicama edukacija, uručile su karanfil na poklon za Dan žena.

– Na današnji dan širom svijeta odaje se priznanje ženama za njihova ekonomska, politička i društvena postignuća. I mi ispred organizacije ovog društveno korisnog projekta čestitamo pripadnicama ljepšeg pola 8. Mart. Inače, na edukacijama koje su do sada održane u Sarajevu, Mostaru, pa evo i Zenici najviše su prisustvovale upravo žene. Uručili smo karanfile našim seniorkama koje su pohađanjem edukacija i poznavanjem digitalnih tehnologija poboljšale uslove svog života – kazala je Edina Kurić Zorlak, PR kompanije Telemach i voditeljica projekta „Online Seniori“.

Inače, „Online Seniori“ edukacije u Zenici se privode polako kraju. Za desetak dana najbolji će dobiti i novčane nagrade.

– U Zenicu smo došli zbog dogovora oko organizacije dodjele diploma, koju planiramo upriličiti poslije završenog projekta. U Mostaru i Sarajevu je projekat educirao 600 osoba a poslije uručenja diploma imat ćemo zvaničan podatak koliko je osoba, projekat besplatan za osobe treće dobi educirao, odnosno koliko smo zvanično povećali stopu informatičke pismenosti u BiH – kazala nam je Violeta Čibukčić, izvršna direktorica „AmCham“-a u BiH.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/