Teatar FEDRA Bugojno ponovo u Pragu

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

U subotu, 4.11.2017. Teatar FEDRA Bugojno će u dvorani „DIVADLO KORUNI“ u Pragu izvesti predstavu „Posljednja porodica“.

Autor teksta i reditelj predstave je Vahid Duraković a za audio vizuelni identitet u predstavi zadužen je Edin Ćatić Bato. U predstavi igraju Suad Velagić, Ermina Musić, Ajla Kurtović,  Haris Bajrektarević, Jasmina Mlaćo, Almir Mujagić i Samir Nuhić a scenograf je Antonio Džolan.

Inače, ovo je četvrto gostovanje Teatra FEDRA Bugojno u Pragu u posljednjih nekoliko godina.

Domaćin FEDRI u Pragu je UG „Lastavica“. Na svojoj internet stranici „Lastavica“ je najavila predstavu sa sljedećim tekstom:

„Dragi prijatelji.

Pred nama je još jedna sjajna predstva naših prijatelja iz Teatra FEDRA iz Bugojna – „Posljednja porodica“. Imali smo priliku već nekoliko puta ugostiti ove vrhunske umjetnike i svaki put smo uživali u odličnim predstavama i sjajnim glumačkim ostvarenjima.

Subota, 4.11.2017. od 19:00
DIVADLO KORUNNÍ,
Korunní 30, Praha 2

Cijena ulaznica je 250 CZK (članovi Lastavice 200 CZK).

Broj ulaznica je ograničen, a možete ih rezervisati emailom (lastavica@email.cz), u prostorijama Lastavice (Opletalova 16, 110 00 Praha 1) ili na telefon 724591867.

Radujemo se zajedničkom druženju.

Srdačno
Vaša Lastavica“

http://www.kasmir.ba/index.php/2019/04/23/duplo-snizenje-za-vikend-osvjezenje/ http://bit.ly/BingoVa254 https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/