Sutra prozivka nogometaša Iskre

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Nogometaši iskre sutra će startati sa pripremama za novu sezone Druge lige FBiH grupa Zapad, a prozivku fudbalera izvršiti će dosadašnji trener Sead Seferović.

Nije poznato koliko će se nogometaša odazvati prozivci, ali saznajemo da se očekuje povratak nekoliko nogometaša koji su u proteklim godinama nosili dres Iskre, a trenutno su bez angažmana, što bi sigurno povećalo ambicije kluba, s obzirom na veoma tanak sadašnji igrački kadar.

Partije koje je Iskra pružala u prošloj sezoni sigurno nisu mogle zadovoljiti nikoga, ali nije poznato da li će ove sezone osvajanje prvog mjesta biti glavni i jedini cilj kluba koji je nalazi u veoma teškom stanju.

Treba istaći i to da u Iskri vladaju veoma čudna pravila, pa tako mediji i brojni navijači vrlo teško mogu doći do informacija o stanju u klubu, igračkom kadru, početku pripremama, a svi oni koji žele doći do informacija vrlo brzo postanu i neprijatelji kluba koji prema onima koji sada vode klub ne žele dobro Iskri. Treba dodati i to da je u prošloj sezoni nepodobnim medijima predsjednik Upravnog odbora kluba Nedžad Šečić zabranio izvještavanje sa Iskrinih utakmica, pa ostaje da vidimo da li će se u najmanju ruku bahato ponašanje nastaviti i u narednom periodu.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o