Student iz Bugojna jedan od najboljih na Ekonomskom fakultetu u Mostaru!

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Danas, 25.12.2015 godine, Armin Ivković student iz Bugojna je branio svoj diplomski rad na temu “Državna regulacija cijena” na Ekonomskom fakultetu u Mostaru. Svoj rad je odradio na najbolji mogući način, te dobio maksimalnu ocjenu 10 i time stekao zvanje diplomiranog ekonomiste.

Ovom događaju se prisustvovali i njegovi profesori koji su ujedno sačinjavali komisiju. Dok je publiku sačinjavala njegova porodica, rodbina i prijatelji koji su cijelo vrijeme bili uz njega i davali mu podršku tokom njegovog studiranja. Ni u najmanju ruku nisu sumnjali u njegov uspjeh i rezultate što je on naravno i opravdao na najbolji mogući način.

Na početku se komisija predstavila i svako od njih je nešto rekao o Arminu jer su ga veoma dobro upoznali tokom četverogodišnjeg studiranja. Svako od njih je rekao sve najbolje o njemu i da glasi za jednog od najboljih studenata ovog fakulteta, jer svakom svom zadatku je pristupao ozbiljno i profesionalno. Svi od prisutni profesora su izrazili čast i zadovoljstvo što su imali priliku predavati studentu kao što je Armin.
Te su naglasili da je pred njim velika i uspješna budućnost u ekonomiji.

Tokom samog prezentiranja pokazao je sav svoj kvalitet i znanje vezano za ekonomiju. Profesori su bili oduševljeni njegovim izlaganjem i jednostavnošću s kojom on sve prezentira i objašnjava. Po završetku komisija je bila jednoglasna i ocjena za rad je bila maksimalna (10). Time je opravdao očekivanja profesora i prisutnih i dokazao da sa pravom nosi epitet “Jedan od najboljih”.
Armin sa svojim ponosim roditeljima.

Na kraju se zahvalio prisutnima i istakao da je ovo jedan od njegovih najvažnijih dana u njegovom životu i da se neće na ovome zaustaviti.

Izvor: http://cbs-crnobijelisvijet.blogspot.com/2015/12/studen-iz-bugojna-jedan-od-najboljih-na.html

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/