Bugojanac koji je ukrao sef s novcem priveden u Tužilaštvo KS

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Kantonalno Tužilaštvo KS zatražit će određivanje pritvora za osobu inicijala K. F. (1984.) iz Bugojna, nastanjenu u Sarajevu.

K. F. je jučer lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teške krađe, a danas je predat Tužilaštvu KS.

K. F. se sumnjiči da je sam ili sa drugim osobama izvršio krivično djelo teške krađe u kući koja je vlasništvo K. B. iz Sarajeva, prilikom čega je otuđio metalni sef sa većom količinom novca.

Policijski službenici su u ulici Vladimira Preloga, općina Novi Grad Sarajevo, u devastiranom objektu pronašli vreću sa većom sumom novca koja je izuzeta.

Također, u kući koju isti koristi na području općine Novi Grad Sarajevo, pronađen je i oduzet pištolj marke CZ sa tri okvira i odbačeni metalni sef.

klix.ba

bugojanac

bugojanac2

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o