STIGLO NAJVEĆE PRIZNANJE OD FACEBOOKA: Facebook stranica Bugojno Danas dobila plavu značku

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

Da se trud, zalaganje i originalan sadržaj isplati uvjerio nas je Facebook danas oko 12 sati.

Naime, ono za čim žude sve Facebook stranice jeste plava značka koju Facebook dodjeljuje samo posebnim Facebook stranicama za koje utvrdi da su originalne sa unikatnim sadržajem i velikim zalaganjem.

U BiH postoji ne baš veliki broj Facebook stranica koje imaju plavu značku, a još manji je broj kada se radi o medijskim stranicama tj. portalima, radio i tv kućama. Samo najveći portali imaju plavu značku kao što su Klix, Avaz, Oslobođenje i od danas je ima i Bugojno Danas. Veliko je priznanje biti rame uz rame sa pomenutim portalima, koji su dobili plavu značku jer je na stotine portala koji svakodnevno objavljuju vijesti i dijele ih na Facebook.

Mi smo to uspjeli, skoro 3 godine predanog i upornog rada, smjestili smo se na prvo mjesto kada je riječ o portalima i medijskom uticaju u Bugojnu, a među prvima u Srednjobosanskom kantonu.

Verifikovane stranice i profili su u prilici da pristupe posebnom panelu podrške koji im omogućava gašenje ili još bolje spajanje lažnih profila i stranice čime se brzo i lako rješava ovaj problem. Još neke od opcija koje dobijamo Facebook verifikacijom su promjena imena ili username-a, prijava hakiranih naloga, prijava narušavanja IP-a, prijava problema na video platformi kao i najave novih neobjavljenih funkcionalnosti na Facebook-u.

Hvala svima koji nas prate, nastavit ćemo biti prvi i što aktuelniji u odnosu na druge jer se predan i uporan rad isplati.

Redakcija portala Bugojno-danas.info

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o