Sljedeće sedmice KK Master Bugojno domaćin najveće karate smotre u Bosni i Hercegovini

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Karate klub “MASTER”  domaćin najveće karate smotre u Bosni i Hercegovini – DRŽAVNO PRVENSTVO ZA KADETE, JUNIORE, U21 I PARA KARATE❗

Nakon svih uspjeha koje su imali u klubu proteklih godina, ovo je sigurno najveće postignuće za naš klub, te će nam biti čast ugostiti najkvalitetnije karatiste naše države, kažu u Masteru.

ONO ŠTO DAJE POSEBNU DRAŽ OVOM PRVENSTVU JE TO DA OSVAJAČ ZLATNE MEDALJE STIČE PRAVO UČEŠĆA NA EVROPSKOM PRVENSTVU KOJE ĆE SE ODRŽATI U FINSKOJ OVE GODINE. 

Također, u sklopu prvenstva održat će se i Sudijski seminar za državne sudije (sticanje i licenciranje) kojem ćemo biti tehnički organizator.

Sve navedene aktivnosti održat će se u periodu 24.6.-27.6. te će u tom periodu Bugojno sigurno biti centar Bosne i Hercegovine, gdje se očekuje dolazak preko 1000 takmičara, sudija, službenih lica, trenera i ostalih. 
Dobra organizacija navednih događaja će biti prilika za još bolje pozicioniranje kluba, grada i Sportske dvorane KSC Bugojno u budućim organizacijskim naporima.


Sada nas čeka i najvažnija borba, ona organizacijsko – logistička. Ipak, osjećaj je sjajan jer je Karate jedan od najpopularnijih sportova u Bosni i Hercegovini, te ne sumnjamo da će se veliki broj pravnih i fizičkih lica uključiti u ovaj događaj, ističu iz Mastera.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/