Saopštenje: Vijeće mladih Općine Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Poštovani građani Bugojna,

ovim putem Vijeće mladih Općine Bugojno želi da uputi čestitke sportskim kolektivima Bugojna, koji su u proteklom periodu ostvarili sjajne rezultate. Čestitke idu juniorima Iskre, koji su sjajnim igrama zaslužili da igraju u finalu Kup-a BiH za juniore. Ponosni smo na našu nogometnu mladost kojoj želimo  svu sreću i u nastavku njihove sportske karijere.  Posebne čestitke idu i košarkašima bugojanske Iskre, koji su izborili ulazak u  A1 ligu. Borbenost i talenat je njihov najveći resurs, a tim resursima su kompenzovali nedostatak materijalnih sredstava. Borilački sportovi u kontinuitetu donose medalje našem gradu, a ovim putem im želimo čestitati na sjajnim rezultatima koje su ostvarili ovaj vikend, ali i na njihovim prethodnim uspjesima. Raduje nas i činjenica da nogometašice našeg sportskog kolektiva bilježe sjajne uspjehe, koje  su, također,  na pragu ulaska u viši rang.

Bugojanska mladost bilježi uspjehe i na drugim poljima, pa tako imamo sjajne matematičare i fizičare koji su zabilježili odlične uspjehe na kantonalnom takmičenju. Imali smo predstavnike na takmičenjima u poznavanju engleskog jezika, mektebskom takmičenju… Na svim ovim takmičenjima su naši omladinci ostvarili zapažene rezultate.

Iskoristit ćemo priliku i da čestitamo ostalim kolektivima i pojedincima koje nismo spomenuli u ovom tekstu, a zabilježili su uspjehe u svojim takmičarskim disciplinama.

Na osnovu svih uspjeha koje bilježi bugojanska mladost ne trebamo se pretjerano brinuti za budućnost ovog grada.

Potencijala ima, a na nama je da ovaj potencijal iskoristimo.

Vijeće mladih Općine Bugojno

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/