Promocija U. G. “Eko Element”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Dana 7.10. u prostorijama U. G. “Eko Element” održana je promocija Studije održivosti laboratorije za fizičko-kemijsku analizu zemljišta koja je nastala kao rezultati istoimenog projekta. Nastanku studije prethodilo je anketiranje poljoprivrednih proizvođača s područja općine Bugojno. Projekt je implementirala neformalna grupa mladih, a podržala Omladinska banka Bugojno uz financijsku podršku Fondacije Mozaik, Federalnog ministarstva kulture i sporta, ZEIT – Stiftunga, Robert Bosch Stiftunga i Općine Bugojno. Ovim putem se zahvaljujemo U.G. „Eko Element“ na njihovoj stručnoj i tehničkoj pomoći, kao i Udruženju malinara “Miker”, Ppćinskoj službi za poljoprivredu te Općini Bugojno.

Dana 7.10. u prostorijama U. G. “Eko Element” održana je promocija Studije održivosti laboratorije za fizičko-kemijsku analizu zemljišta koja je nastala kao rezultati istoimenog projekta.

Posted by Bugojno Danas on 8. oktobar 2015

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o