Raspad DF-a u Bugojnu! Ajdin Kero dao neopozivu ostavku: Krivac je rukovodstvo sa viših nivoa vlasti

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Poštovani prijatelji, sugrađani, poznanici i svi vi koji pratite moj angažman i rad u politici, ovim putem Vas želim obavjestiti da ja, Kero Ajdin, član OO DF Bugojno, Predsjednik MO DF Karadže, Predsjednik Organizacije mladih DF Bugojno, dajem neopozivu ostavku na navedene funkcije kao i  članstvo u DF-u.

Brojni su razlozi za ovakvu odluku a ključni je taj što rukovodstvo Demokratske fronte na višim nivoima nije pokazalo nimalo razumjevanja ni želje za saradnjom sa OO DF Bugojno bez obzira što je ova organizacija bila najjača u DF SBK.

U Demokratskoj fronti sam od njenog osnivanja, bio sam maksimalno aktivan u radu OO DF Bugojno, zalagao sam se za ideale Demokratske fronte od samog početka i u večini slučajeva sam stavljao svoj obraz i ugled koji uživam u gradu Bugojnu zalagajući se za DF i njenu politiku. Zbog toga smatram da su postupci rukovodstva stranke na višim nivoima u najmanju ruku vrijeđali moju inteligenciju i inteligenciju mojih kolega koji istupaju nakon mene ili su istupili u proteklom periodu.

Iz stranke izlazim čistog i svijetlog obraza i uzdignute glave, kao i prilikom učlanjenja u istu.

                                                                                                                      Dipl.ing.poljoprivrede
Kero Ajdin

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o