Prof. dr. Mirsad Hadžikadić boravio u Bugojnu, položio cvijeće, obišao punionicu vode Valley Aqua i održao javnu tribinu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Prof. dr. Mirsad Hadžikadić, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda, danas je boravio u Bugojnu. Posjetu je započeo obišavši punionicu vode Valley Aqua – Dolina vode na lokalitetu Husića vrelo u naselju Vesela kod Bugojna.

Nevzeta Omerdić, osnivač punionice, iskazala mu je dobrodošlicu i pokazala postrojenje izgrađeno prošle godine.

Prof. Hadžikadić je potom, položivši cvijeće na Spomenik antifašizmu, odao počast antifašistima koji su poginuli braneći Bugojno i državu BiH u Drugom svjetskom ratu. Položivši cvijeće na Centralno spomen-obilježje šehidima i poginulim borcima Armije RBiH i proučivši fatihu, Hadžikadić je odao počast i borcima koji su poginuli u toku agresije na Bosnu i Hercegovinu.

Razgovarao je s Bugojancima o načinima na koje društvo i stanje u našoj zemlji može da se promijeni na dobrobit svih njenih naroda.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/