Prof. dr. Mirsad Hadžikadić boravio u Bugojnu, položio cvijeće, obišao punionicu vode Valley Aqua i održao javnu tribinu

https://www.bugojno-danas.info/

Prof. dr. Mirsad Hadžikadić, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda, danas je boravio u Bugojnu. Posjetu je započeo obišavši punionicu vode Valley Aqua – Dolina vode na lokalitetu Husića vrelo u naselju Vesela kod Bugojna.

Nevzeta Omerdić, osnivač punionice, iskazala mu je dobrodošlicu i pokazala postrojenje izgrađeno prošle godine.

Prof. Hadžikadić je potom, položivši cvijeće na Spomenik antifašizmu, odao počast antifašistima koji su poginuli braneći Bugojno i državu BiH u Drugom svjetskom ratu. Položivši cvijeće na Centralno spomen-obilježje šehidima i poginulim borcima Armije RBiH i proučivši fatihu, Hadžikadić je odao počast i borcima koji su poginuli u toku agresije na Bosnu i Hercegovinu.

Razgovarao je s Bugojancima o načinima na koje društvo i stanje u našoj zemlji može da se promijeni na dobrobit svih njenih naroda.

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/