Predstavnici RD BH Telecoma Travnik posjetili RTV Bugojno

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Predstavnici Regionalne direkcije BH Telecoma Travnika, u pratnji predstavnika općinskih organizacija Stranke demokratske akcije i Saveza za bolju budućnost, danas su boravili u radnoj posjeti našoj kući, RTV Bugojno.

Cilj sastanka, na kojem su vršioci dužnosti direktora Regionalne direkcije BH Telecoma Travnika Elvedin Kanafija i RTV Bugojno Muhamed Musić prezentirali potrebe i mogućnosti, bio je uspostavljanje poslovne saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Po okonačnju sastanka Elvedin Kanafija ,v.d. direktora Regionalne direkcije BHTelecoma Travnik, je istakao da od ove godine Direkcija na čije je čelu ima novi kurs u kontaktu sa korisnicima svojih usluga. U tom smislu nedavno je upriličena i press konferencija u Travniku posvećena rezultatima rada u proteklom periodu, proteklim i novim kampanjama BH Telecoma, ali i o potrebi oglašavanja u lokalnim medijima, poput RTV Bugojno.

Ishodom sastanka zadovoljan je i v.d. direktora RTV Bugojno Muhamed Musić istakavši kako dosadašnja saradnja i nije bila na zavidnom nivou. Kako je naglasio Musić tokom sasatanka razgovarano je i o skorijem ulasku RTV Bugojno u paket BH Telecoma „Moja TV“.

Kako je i ovom prilikom istaknuto malo bh građana zna da BH Telecom, jedna od najuspješnijih kompanija u našoj zemlji, svojim korisnicima nudi preko hiljadu različitih usluga.

Regionalna direkcija BH Telecom Travnikima moto 3/ 7/ 10, a što po riječima direktora Kanafije znači da smetnja ne smije trajati duže od tri dana, instalacija u gradskim zonama ne smije da traje duže od 7 dana i u ruralnim područjima duže od 10 dana.

rtvbugojno.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/