Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović u radnoj posjeti OO HDZ BiH Bugojno

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

Predsjednik HDZ BIH dr. Dragan Čović dana 08.06.2019 godine upriličio je radni posjet Općinskom Odboru HDZ BiH Bugojno.

U sklopu radnog posjeta održana je radna sjednica OO HDZ BIH Bugojno na kojoj su predsjednik Općinskog odbora Igor Vrljić i ostali članovi OO upoznali izaslanstvo HDZ BIH s uvjetima funkcioniranja općinske organizacije.

Poseban osvrt na sastanku  predsjednik Igor Vrljić je dao na funkcioniranje Općinskog vijeća te na zastupljenost u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti članova HDZ BiH Bugojno.

Također je bilo govora o problemima te je zatražena pomoć od strane dr. Dragana Čovića u riješavanju pronalaženja posmrtnih ostataka 19 nasilno odvedenih zatočenika iz bugojanskih logora koji se vode kao nestali.

Tema su bili i unutarstranački izbori gdje je predsjednik dr. Dragan Čović dao punu podršku u radu dosadašnjeg saziva Općinskog odbora HDZ BiH Bugojno te izrazio nadu da će demokratski biti izabrani novi članovi Općinskog odbora koji će nastaviti djelovati u cilju ostvarivanja što boljih uvjeta za život svih građana Bugojna.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Bugojno
Igor Vrljić

https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/ https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' https://www.bingotuzla.ba/2019/08/22/u-bingu-vikend-traje-cetiri-dana-22-8-25-8-2019/'