PR Sigurnost, domaća sigurnosna agencija za siguran i bezbijedan život

PR Sigurnost je domaća sigurnosna agencija nove generacije. Nastali smo kao posljedica potrebe tržišta za inovativnim rješenjima u oblasti sigurnosti. Posjedujemo visoko kvalifikovano osoblje koje je spremno u svakom momentu odgovoriti na Vaše zahtjeve na području cijelog Srednjobosanskog kantona.

Pored fizičke i tehničke zaštite prvi na tržištu nudimo uslugu VIP transporta vlastitim vozilima visoke klase. Ova usluga je pravi izbor ukoliko želite da Vaši gosti i poslovni partneri uživaju u vremenu provedenom s Vama.

FIZIČKA ZAŠTITA
Zaštita svih vrsta objekata
Zaštita lica u pokretu
Fizička zaštita intervencijom
Obezbjeđenje svih većih okupljanja/događaja

TEHNIČKA ZAŠTITA
Sistem video nadzora
Protuprovalni sistem
Vatrodojavni sistem
Protupožarni sistem
Kontrola pristupa
Transport novca
GPS praćenje

Ono što također jedini nudimo jeste mogućnost da nas testirate 30 dana BESPLATNO. Naime, uz kupovinu našeg alarma nudimo Vam 30 dana besplatnog spajanja na naš dojavno-operativni centar. U navedenom testnom periodu vršit ćemo stalni monitoring Vašeg objekta i intervenisati u vanrednim situacijama. Naši uposlenici će također vršiti redovan svakodnevni obilazak Vašeg objekta i potruditi se da sigurnost bude na najvećem mogućem nivou.

Kontaktirajte nas za ponudu:
1355
+387 30 251 100
+387 61 803 428
info@pr-sigurnost.ba
htttp://pr-sigurnost.ba/

Adresa: Hadžalića ograda III, Bugojno, BiH

NAŠI CILJEVI

U skladu sa našom filozofijom težimo ka konstantnom usavršavanju i sticanju novih znanja iz oblasti sigurnosti. Kroz stalnu edukaciju pratimo svjetske trendove i donosimo na naše tržište novitete iz sigurnosnog segmenta.

  • Savršeno obavljanje preuzetih obaveza
  • Stalna edukacija i usavršavanje
  • Vrhunska oprema i najsigurnija vozila
  • Spremnost da prihvatimo kritiku i poslovanje orijentišemo prema klijentima