PLJAČKA U NOVOM TRAVNIKU Lopovi odvukli bankomat!

https://www.bugojno-danas.info/

Jutros oko 3.30 sati Policijskoj stanici Novi Travnik prijavljeno je da je u toku pljačka u trgovačkom objektu “Konzum” koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra TD u na ulazu u Novi Travnik iz pravca Travnika.

Na lice mjesta stigle su dvije patrole Policijske stanice Novi Travnik i konstatovale da su pljačkaši iščupali i odvukli bankomat koji se nalazio na ulazu u ovaj trgovački centar.

Nakon krađe bankomata lopovi su se vozilom marke “vw sharan” nepoznatih registarskih oznaka uputili prema Okuki, vukući za sobom bankomat, a u pratnji ovog vozila bilo je još jedno vozilo “golf 4”.

Potraga za pljačkašima je u toku, a na mjestu dogođaja istražitelji Policijske uprave Travnik obavljaju uviđaj.

Inače, krađe bankomata su srednjobosanski specijalitet jer je prije nekoliko godina iščupan bankomat ispred mesnice i motela “Bajra” u Docu na Lašvi kod Travnika. Prazan i razvaljen bankomat nađen je nekoliko dana kasnije u okolini Travnika, kao i zapaljeno vozilo kojim je izvršena pljačka.

 

avaz.ba

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija/