Osnovan Rukometni savez Srednjobosanskog kantona, za predsjednika jednoglasno izabran Asim Šahman

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Večeras je u Donjem Vakufu održana osnivačka Skupština Rukometnog saveza SBK/KSB.

Za predsjednika Skupštine izabran je Muamer Zukić dok je njegov zamjenik Kristijan Blaž. Skupština je jednoglasno odlučila da sjedište saveza bude u Bugojnu.

Upravni odbor čine predstavnici svih klubova i predsjednik zbora rukometnih sudija Robert Alibegović.

Za predsjednika upravnog odbora ujedno i predsjednika saveza jedini prijedlog je bio gospodin Asim Šahman, koji je izabran jednoglasno. Za potpredsjednika saveza predložena su dva kandidata Nikola Čato i Kristijan Blaž. Javnim glasanjem Nikola Čato izabran je za potpredsjednika saveza.

Za sekretara saveza je bio jedan prijedlog, Hasib Kadić i on je izabran jednoglasno.

Lica ovlaštena za predstavljanje i zastupanje gospodina Asim Šahman, Nikola Čato i Hasib Kadić pokrenut će registraciju Saveza u kantonalnom ministarstvu pravosuđa, nakon čega će gospodin Šahman sazvat prvu sjednicu Upravnog odbora na kojoj će se definisat djelovanje saveza, aktivnosti i sve ostale bitne stvari.

Bugojno-danas.info

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o