Odbijen finansijski izvještaj Sportskog saveza Bugojno, kad su ga vidjeli, vijećnici ostali u čudu

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-dstore-ne-trebate-platiti-skuplje-najjeftinije-mjesto-za-tehniku/' https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/

Danas je na sjednici Općinskog vijeća prezentovan “Izvještaj o radu Sportskog saveza Općine Bugojno i o stanju sporta na području općine Bugojno, zaključno sa 30.4.2019. godine“, izvjestilac je bio Nedžad Šečić u ulozi sekretara Sportskog saveza Bugojna.

Svi vijećnici su se složili da je u najmanju ruku finansijski izvještaj na 4 lista neozbiljan pa odlučili bivšem predsjedniku Šečiću dati novu šansu te mu dati rok da do 16.5.2019. godine kada bude zasjedao kolegij Općinskog vijeća, dostavi finansijski izvještaj u detaljnijem obliku na šta je bivši predsjednik Šečić reagovao burno kazavši kako nema šanse da za taj period pripremi finansijski izvještaj pa je vijeće onda odlučilo još jednom izaći Šečiću u susret kazavši mu da im do toga datuma javi kada može biti spreman finansijski izvještaj Sportskog saveza Bugojno kako bi isti mogao prezentovati pred Općinskim vijećem u dogledno vrijeme.

Ovaj stav su jednoglasno podržali svi vijećnici dakle i desnica i ljevica, smatrajući kako ozbiljan finansijski izvještaj ne može stati na samo 4 lista koja možete pogledati u nastavku.

https://www.bingotuzla.ba/2020/05/27/u-bingu-vikend-traje-cetiri-dana-28-5-do-31-5-2020/