Oaza mira u blizini Bugojna: Mjesto koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, spoznajte istinsko značenje riječi merak

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Definitivno jedno od omiljenih mjesta ne samo Donjovakufljana, već i mnogobrojnim turistima koji dolaze iz raznih krajeva svijeta je prelijepi i ugodni ambijent Oaza mira.

Sa najboljom uslugom, prelijepom baštom i šadrvanima duž rijeke Leletve, ali i domaćinskim ambijentom, Oaza mira, koja se nalazi samo deset minuta vožnje automobilom iz Bugojna, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Iz pravca Bugojna ili Donjeg Vakufa u Kopčiću skrenete na most a potom lijevo držite pravac kilometar, a onda skrenete desno i ubrzo ste na pravom mjestu.

Oaza mira će učiniti da osjetite pravi duh svega onoga što se zove bosansko. Već pri samom dolasku i pogledu na prirodni ambijent i izgled Oaze mira shvatate kako je riječ o pravom domaćinskom mjestu, na kojem ćete se osjećati kao kod kuće. Oaza mira vam zasigurno omogućava da spoznate istinsko značenje riječi merak.

Sama usluga je više nego vrhunska, što zbog kvalitete, tako i cijena, pa i ne čudi zašto se svi turisti rado vraćaju i prisjećaju Oaze mira.

Malo je reći kako je neopisiv ugođaj smjestiti se u baštu pored vode, te uz najbolju hranu uživati u trenucima. Inače, Oaza mira vam omogućava rezervaciju mjesta kada je u pitanju organiziranje većih grupa, što je nezaobilazno kada su u pitanju turisti sa svih strana svijeta.

Pored svakodnevnog i redovnog jelovnika u “Oazi mira” tokom mjeseca Ramazana na ponudi imamo i iftarski meni, koji uključuje:

Domaća tarhana
Topa
Burek (zvrk)
Punjene paprike
Domaća hurmašica
Limunada
Bosanska kahva

Sigurno da nećete pogriješiti ako se odlučite za potočnu pastrmku, teletinu ili pitu ispod sača ili neko od drugih jela sa menija. Kod nas nema pogrešnog izbora, jer su sva jela vrhunska i pripremljena po provjerenim i dobro čuvanim receptima.

Ko jednom dođe u etno zonu „Oaza mira“, sigurno će se ponovo vratiti i sa sobom povesti ljude koji su mu dragi, jer samo najbitnije ljude u svom životu želite dovesti u istinski raj na zemlji.

Dobro došli!

Radi kvalitetnije i bolje usluge, sve rezervacije i detaljne informacije na broj: 063/046-334

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o