Novo u Dstore – Ne trebate platiti skuplje! Najjeftinije mjesto za tehniku

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

Ako pronađete proizvod po povoljnijoj cijeni u nekoj drugoj trgovini, donesite kopiju promotivnog materijala ili ponudu/predračun, a DIGITALIS Dstore će taj artikl ponuditi po istoj cijeni!

Cijenimo povjerenje naših kupaca. Razumijemo stanje u kojem se svi nalazimo jer Dstore – centar tehnike je lokalna firma, nastala prije 20 godina u Novom Travniku sa velikom željom da budemo prepoznati kao centar tehnike u koji kupci trebaju da imaju povjerenje. Svakoga dana radimo na novim modelima i idejama kako maksimalno vratiti za ukazano povjerenje i naša baza kupaca svakoga dana raste velikim tempom. Sada se bavimo kampanjom “Ne trebate platiti skuplje” jer smo napravili model da ste siguruni i pri kupovini i 14 dana nakon kupovine“, rekao je Mehanović Adis za Bugojno Danas.

Dakle, kupite artikal u Dstore, ako ugledate negdje da je isti taj artikal jeftiniji nego u Dstore, pokažete dokaz i razlika u novcu će Vam biti vraćena istog treba, u periodu od 14 dana od dana kupovine. U radnje i web shopove ne spada OLX i mali oglasi.

Garancija najniže cijene

Ako pronađete proizvod po povoljnijoj cijeni u nekoj drugoj trgovini, donesite kopiju promotivnog materijala ili ponudu/predračun, a DIGITALIS Dstore će taj artikl ponuditi po istoj cijeni!.

Uslovi potrebni za „GARANCIJU NAJNIŽE CIJENE“
Prije same kupovine molimo da nas kontaktirate na sljedeće kontakte ili posjetite Vama najbližu poslovnicu: Viber broj 062 094 094 ili nas kontaktirate na besplatnu info liniju 0800 22 432.
Potreban je dokaz u obliku promotivnog materijala, ponude ili predračuna.
Odobrenje slijedi nakon provjere cijene i dostupnosti proizvoda kod druge trgovine.
U slučaju da druga trgovina nudi različite cijene za različite uslove plaćanja ( gotovina, 12 rata bez kamata, 24 rate bez kamata …. ), garantirano najniža cijena će se moći ostvariti pod jednakim uvjetima kao kod druge trgovine.
(npr. ukoliko druga trgovina nudi nižu cijenu proizvoda za gotovinsko plaćanje isti uvjeti će vrijediti kod nas, odnosno istu cijenu nećete moći ostvariti na obročno plaćanje)
DIGITALIS Dstore zadržava pravo na donošenje odluke o garancija najniže cijene.
U trenutku ostvarivanja garantirano najniže cijene druga trgovina taj proizvod mora imati na zalihi te također taj proizvod mora biti na zalihi u DIGITALIS Dstore. Proizvodi druge trgovine koji uspoređujemo s proizvodima DIGITALIS Dstore moraju biti identični i moraju imaju isti garantni rok!

Koga sve smatramo kao konkurenta:

Sve druge fizičke trgovine i online prodajna mjesta sa sjedištem u Bosni i Hercegovini.

( Isključuju se prodavači koji ne mogu izdati fiskalni računi. ) 

Uslovi garancije najniže cijene vrijede od 01.05.2020. pa sve do opoziva.

https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/