Novi savremeno opremljeni Robot centar od 18. marta i u Bugojnu

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Građani Bugojna uskoro će dobiti novi, savremeno opremljeni Robot hipermarket prehrane i tehnike, koji će biti prilagođen novim trendovima, potrebama i kupovnim navikama kupaca.

Kao jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti trgovine i proizvodnje na području BiH, Robot je prepoznao značaj kupovine domaćih proizvoda već od svog osnivanja davne 1995. godine. Ove godine, zajedno sa svojim vjernim kupcima, kompanija Robot slavi 27 godina postojanja, te danas broji preko 2000 zaposlenika.

Kao uspješna kompanija, Robot svake godine otvara nove poslovnice, a samim tim i nova radna mjesta te na taj način direktno utiče na smanjenje nezaposlenosti u BiH.

Budući da je tržište danas prezasićeno ponudom, a kupci mogu birati kome i kada će pokloniti svoje povjerenje, zasigurno trebate imati prednost i kvalitet nad ostalima da biste opstali na tržištu i zadržali mjesto među najboljim.

Upravo je kompanija Robot, zahvaljujući svojim visokim standardima, najboljim cijenama i vrhunskoj ponudi, već dugi niz godina veoma uspješna u oblasti trgovine i proizvodnje.

”S ponosom najavljujemo širenje trgovačke mreže, 18. marta otvaramo još jedan hipermarket u nizu. Prepoznali smo potrebe lokalnog stanovništva, te ovoga puta usrećujemo sve građane Bugojna. Vjerujemo da će kupci biti zadovoljni ponudom i uslugom, a prije svega cijenama. Za sve posjetioce pripremamo veliki broj pogodnosti i iznenađenja, te super sniženja na svim odjelima. Otvorenje nove poslovnice Robot u Bugojnu biti će ispraćeno kvalitetnim i zanimljivim sadržajem, kroz podjele poklona našim kupcima, nagradne igre, mnogobrojne promocije, degustacije domaćih proizvoda, i drugih iznenađenja.

U subotu 19.03. organizovati ćemo roštiljadu i zabavu za najmlađe, te vam garantujemo super provod i odlično raspoloženje.

Ono što možemo istaknuti jeste da će građani Bugojna dobiti novo mjesto najbolje porodične kupovine uz super niske cijene. Više o samom otvaranju, javnost ćemo upoznati u narednom periodu.” – poručili su iz kompanije Robot.

Novi, savremeno opremljeni hipermarket Robot nalaziti će se na površini preko 3500 m2 i jednoj etaži. Kompanija Robot će zaposliti preko 60 radnika za potrebe održavanja nove poslovnice, a za sve posjetitelje u okviru hipermarketa nalazit će se restoran, dječija igraonica, veliki parking, kao i ostali sadržaji uslužnih djelatnosti.

„Mi smo tržni centar u kojem kupac ima priliku da nađe sve što treba na jednom mjestu uz prepoznatljivo najpovoljnije cijene. Odjel prehrane, mesnica, piljara, odjel hemije, robe široke potrošnje, mali kućanski aparati, bijela tehnika, akustika i alati je ono što će naši kupci imati i u novootvorenom centru u Bugojnu“- rečeno je iz marketing službe kompanije Robot.

Društveno odgovorna kompanija Robot sudjeluje u mnogobrojnim donacijama i sponzorstvima i uvijek je tu da pruži ruku podrške onima kojima je podrška potrebna.

„Dugoročna poslovna strategija Robota usmjerena je na rast i stabilnost bosanskohercegovačke privrede. Robot je otvorio svoja vrata domaćim proizvođačima, kao i poljoprivrednicima za distribuciju svojih roba. Naša misija je pružiti svakom kupcu najbolji omjer kvalitete i cijene kroz vrhunsku uslugu te pažljivo odabran asortiman kvalitetnih i povoljnih roba sa naglaskom na domaće. Evidentno je da naši kupci od nas imaju velika očekivanja, da za svoj novac traže najbolji kvalitet, a mi stalno nastojimo da njihova očekivanja i ispunimo.“– istakli su iz marketing službe Robota.

Kompanija Robot će u narednom periodu i dalje raditi na proširenju prodajnih kapaciteta širom BiH. Najavljujemo otvorenje maloprodajnih objekata Kozarskoj Dubici 25.03, u Zvorniku 01.04.2022., kao i u još deset bosanskohercegovačkih gradova. U 2022/23. godini planiramo zaposliti preko 1000 novih radnika i ujedno otvoriti vrata domaćim proizvođačima kako bi plasirali svoje proizvode u našim objektima. Kupujmo domaće u domaćim supermarketima Robot! Očekujte nas i u Vašem gradu!

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/