Najgledaniji humoristički hit u ex-Jugoslaviji konačno u Bugojnu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

„KOD TITA U RAJU“ u nedjelju, 22.10. u 19,00 sati
u Maloj sali KSC Bugojno (broj karata ograničen)

Komedija za sve generacije, koja ruši rekorde gledanosti, „Kod Tita u raju“, gostuje u nedjelju, 22. oktobra, 2017. u Maloj sali KSC Bugojno.

Predstava „Kod Tita u raju“ potvrdila je epitet istinskog humorističkog hita na prostoru bivše Jugoslavije i u inostranstvu, a nastala je kao produkt popularnih Indexovaca. Ova predstava je najbolje posjećena predstava u zemljama bivše Jugoslavije, gdje je odgledana više puta od strane nekoliko milijuna ljudi.

Predstava, kako autori kažu, mnogo govori o današnjoj političkoj i društvenoj situaciji na prostorima nekadašnje Jugoslavije i historijskim greškama koje su dovele do raspada bivše države, kroz političku satiru i izvrsne imitacije poznatih političkih likova, koji će publiku nasmijati do suza.

Ne propustite pogledati šta se desi kada se Milošević i Tuđman nađu kod Tita u raju. Tito je odlučio preurediti raj, jer mu u posjetu dolazi Jovanka, a majstore će potražiti putem oglasa. Na traženi oglas javljaju se Tuđman i Milošević i tu nastaje urnebes!

U predstavi igraju glumci: Andrija Kovač – Tito, Ranko Goranović – Franjo Tuđman i Paja (kao glas naroda) Marko Vučković – Slobodan Milošević.

Ulaznice možete kupiti na blagajni KSC Bugojno.
Rezervacija karata na tel. 030 509 722.
Broj karata je ograničen.

Ovo je komedija za koju se uvijek traži ulaznica više, zato požurite po svoje mjesto i budite dio najsmješnije pozorišne senzacije u regiji i inozemstvu!

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/