Jeste li probali neodoljiv okus sladoleda u Caffe Looku Bugojno

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Svima dobro poznati Caffe Look iz godine u godinu je kvalitetniji i sa novitetima je ispred drugih.

Novi ambijent sa novim namještajem, udobnim i kvalitetnim foteljama. Nivo udobnosti sjedenja u ugodnom ambijentu je dignut na najviši nivo.

Pored vrhunske usluge i kvalitetnih napitaka, Look je uveo jedan novitet a to su kvalitetni sladoledi sa tri preljeva: čokolada, jagoda i karamela, po cijeni od 2 KM. Sladoledi za koje kažu da nisu bolje probali svi oni koji su okusili slast istih.

Još jedan novitet u popularnom bugojanskom kafiću jesu i grijalice koje su postavljene u baštu kafića po prvi put u Bugojnu a koje će po hladnom vremenu zagrijavati prostor i omogućavati gostima da se ugodno osjećaju.

Dođite i uživajte ondje gdje se osjećate najbolje a to je Caffe Look za koji mnogi kažu da se isti ovakav ne bi postidio u Parizu postojati sa enterijerom i kvalitetom.

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'