Izetbegović i Novalić razgovarali sa predstavnicima vlasti i građanima

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

Delegacija Stranke demokratske akcije (SDA) predvođena predsjednikom Bakirom Izetbegovićem danas je boravila u posjeti Srednjobosanskom kantonu.

Nakon sjednice Kantonalnog odbora SDA SBK kojoj su prisustvovali predstavnici vlasti sa područja SBK, vrh Stranke je svoju posjetu Travniku nastavio održavanje tribine ‘Razgovor s građanima’, koja je održana u zgradi  Općine Travnik.

Bakir Izetbegović je tom prilikom kazao da će SDA obići sve kantone a  s ciljem da se informišu o stanju na terenu.

S jedne strane žele informisani građane o aktuelnoj političkoj situaciji dok s druge strane žele i sami čuti mišljenje i ideje građana. Također, bilo je razgovora i o aktuelnim i planiranim projektima u SBK.

Osim Izetbegovića u Travniku je danas boravio i premijer Federacije BiH Fadil Novalić, potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović, ministar raseljenih osoba i izbjeglica FBiH Edin Ramić i drugi članovi stranke.

Tekst: Novum.ba

https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/