Kome smeta objektivnost portala Bugojno Danas?

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezadom_-2/

Pitamo građane Bugojna, zašto pojedincima ili grupama smetamo kao portal? Zašto nas izbjegavaju na svojim press konferencijama, dešavanjima itd. Je li Bugojnu treba istina ili prikrivanje istine?

Gospodo vi koji mrzite ovaj portal, morate znati da u novinarskoj etici postoje dvije strane, kada se jedna strana oglasi, priliku ima i druga strana, što se zove demant na objavljenu vijest.

U Bugojnu nije sve sjajno i bajno, mi kao portal pokušavamo ukazati na probleme grada i građana kako bi stanje za sve nas bilo puno bolje, ali se neki bune i pokušavaju nas u tome omesti.

Mi radimo naš posao savjesno i kako najbolje znamo, bez ikakvih pritisaka i zavisnosti od određenih stranaka, pojedinaca itd.

Cenzure na našem portalu nema, svima je omogućeno komentarisanje naših članaka na Facebook stranici Bugojno Danas portal.

Moramo vam reći da smo, nažalost onih koji nas ne vole, i u septembru ubjedljivo najčitaniji portal u gradu, uprkos što nam je stara Facebook stranica obrisana, što ćemo vam dokazati 1.10.2016. kada nastupi mjesec oktobar.

Svi vi koji nas ne podržavate, koji ne podržavate istinu, pravdu i objektivnost u ovome gradu imate mogućnost da nas ne pratite i ne čitate, puno je više onih koji nas vole i prate iz dana u dan sve više i više širom svijeta.

Hvala svima koji nas vole i prate, mi smo tu zbog vas, a ne zbog zlih jezika koji nas ogovaraju, sputavaju i prozivaju kako smo mi portal SDP-a, DF-a, SBB-a itd.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/