Klasik majice u Alma Ras butiku po cijeni od 14,90 KM

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

Klasik majica je must-have komad svakog ženskog ormara. Odlična za sve prilike, jer možete birati da li će vaš outfit biti business, sportski ili casual. Dolazi u četiri boje, te možete kombinovati po želji, dok je bijela boja jednostavan, moderan i chic odabir za gotovo svaku priliku. Ovaj mjesec, potražite ih u Alma Ras butiku, Bugojno, a mogu biti vaše po cijeni od 14,90 KM.  Nismo zaboravili ni muškarce, za koje smo pripremili pamučne majice morskih motiva već od 17,90 KM.

U maju je posebna pažnja posvećenja donjem rublju i grudnjacima. Bralette grudnjaci, otkako su se pojavili na sceni, postali su nezaobilazni detalj svakodnevnih kombinacija, pa i ne čudi činjenica da su dio Alma Ras kolekcija iz sezone u sezonu. Ukoliko ste ipak više pristalica čipkanih grudnjaka ili onih klasičnih, vaš omiljeni model možete potražiti u raznovrsnom asortimanu ovog brenda. Svježinu u vaš stajling možete unijeti i pravilnim odabirom donjeg rublja. Ove sezone čekaju vas modeli sa zanimljivim i trendy detaljima. Dodatna pogodnost je što ovaj mjesec možete potražiti, za žene i muškarce, modele po cijeni nižoj za 20%. Pri odabiru, uvijek obratite pažnju na materijale i krojeve da budu u skladu s vašim karakterom, a koji vas neće sputavati u vašoj svakodnevnici.

Ovaj mjesec očekuju vas svima poznati Alma Ras Bazari, pa vas savjetujemo da pratite FB stranice Alma Ras i Manners kako bi saznali kada je baš u vašem gradu.

https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/ https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' https://www.bingotuzla.ba/2019/08/22/u-bingu-vikend-traje-cetiri-dana-22-8-25-8-2019/'