MRK Iskra u subotu slavi naslov prvaka i ulazak u Premijer ligu, dodjela medalja, Vandali spremaju spektakl

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

Bez izgovora, u subotu u 17:00h dođite da zajedno proslavimo titulu i ulazak u Premijer ligu, titulu i ulazak koji se čekao dugih 15 godina.

Prije proslave igrat će se posljednja utakmica ove sezone za Bugojance a sastat će se Iskra i Radnički. Kao što je poznato, naša ekipa prije dvije sedmice osigurala je prvo mjesto i ulazak u viši rang, a dodjela pehara i medalja bit će nakon utakmice protiv Radničkog iz Goražda. Treba napomenuti da je ekipa Radničkog veći dio ove sezone bila glavni konkurent našoj ekipi, a trenutno se nalaze na trećoj poziciji. Ovo je i oproštajna utakmica u sezoni 2018/19 koju ćemo sigurno pamtiti po dobrom, prije svega po povratku u Premijer ligu, a nadamo se da ćemo napuniti KSC i zahvaliti se ekipi za sjajnu sezonu.

Navijači Vandali spremaju spektakl koji nije viđen do sada.

Kad: 11.05.2019. subota u 17:00

Gdje: Sportska dvorana KSC-a, Bugojno

https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/ https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' https://www.bingotuzla.ba/2019/08/22/u-bingu-vikend-traje-cetiri-dana-22-8-25-8-2019/'