IDEEEE Iskra prva i nakon 22. kola Prve rukometne lige, bliži se misija “RK Sloga”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Nakon 22. kola stanje na vrhu tabele se ne mijenja, Iskra opet IDEEEE prema Premijer ligi ispred RK Sloga.

Sljedeće kolo Bugojanci dočekuju RK Igman gdje će se pripremiti za operaciju RK Sloga koja će se odvijati u Sportskoj dvorani Gornji Vakuf-Uskoplje 05.05.2018. Taj dan će biti utakmica godine u Gornjem Vakufu-Uskoplju, a utakmica sezone u prvenstvu Prve rukometne lige FBiH grupa jug. Ta utakmica će odlučiti putnika u Premijer rukometnu ligu među najjače rukometaše naše države.

Naše komšije je dodatno uznemirila informacija da se bodovi protiv Izviđača neće oduzimati što je odlučeno na skupštini Federalnog rukometnog saveza gdje je poništena odluka kojom se tražilo da se ponište bodovi protiv ekipe Izviđača.

RK Sloga će nikad ujedinjenija dočekati svoje komšije iz Bugojna. Pritisak je na RK Sloga zbog velikih očekivanja dok Bugojanci u svaku utakmicu ulaze svim srcem sa igračima koji treniraju u Iskri godinama unazad izuzev Admira Popaje koji je standardni prvotimac i veliko pojačanje Iskre ove sezone. Bit će to susret TITANA i veliki praznik za publiku.

Bugojno-danas.info

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o