Načelnik Hasan Ajkunić upriličio prijem za KK Master Bugojno nakon velikog uspjeha na Državnom prvenstvu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Jutros je u uredu načelnika Hasana Ajkunića upriličen prijem za trenere i upravu KK Master Bugojno kao i za tri člana Armana Velagića, Nadala Sadikovića i Derviša Selimovića koji su ostvarili veliki uspjeh na Državnom prvenstvu BiH za djecu.

U konkurenciji kate dječaci 2007 godište, 2 mjesto i srebrenu medalju osvojio je Nadal Sadiković.

Bronzanu medalju u konkurenciji kate dječaci 2009 godište, osvojio je Arman Velagić.

U kategoriji borbe dječaci 2006 godište -52 kg, Derviš Selimović je osvojio 2 mjesto i srebrenu medalju.

Njih trojica su plasmanom stekli pravo da idu na predstojeće Balkansko prvenstvo za djecu te im je načelnik Hasan Ajkunić svesrdno odlučio pomoći da odu u Beograd na ovo veliko takmičenje.

KK Master Bugojno i uprava kluba nisu krili zadovoljstvo i oduševljenje za ovaj veoma zapaženi rezultat, kako kažu, najbolji rezultat u dosadašnjem postojanju, te prvi put su dali reprezentativce Bosne i Hercegovine i još jednom potvrdili izuzetan rad sa djecom.

“Jako mi je drago što smo ostvarili veliki uspjeh za koji smo zaslužni svi u klubu. Ova djeca su ovime pokazala da na njih možemo računati u budućnosti i da nastavimo ulagati još više u članove našeg kluba”, istakao je između ostalog trener i član kluba KK Master Bugojno Amir Šečibović. Pogledajte izjave načelnika Ajkunića, Amera Gasala i Harisa Seferovića u nastavku.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o