Hookah Lounge Mistik Bugojno sutra počinje sa radom, spreman da ispiše najljepše priče

Hookah Lounge Mistik će na radost brojnih Bugojanaca sutra (petak) u 18 sati otvoriti svoja vrata. Ono što ga izdvaja od ostalih jeste odlična lokacija. Smješten je u blizini Gimnazije do UniCredit banke. Ovaj lokal je spreman da priredi nešto drukčije i novo.

Moderno opremljeni prostor Mistika će učiniti da se svaki gost osjeća ugodno i doživi pravu magiju. Komfor je zagarantovan, a svi gosti mogu biti sigurni kako ih očekuje udobnost kao u svom domu.

Sami Mistik Hookah Lounge za svoje goste nudi najbolje nargile po cijeni od 5 KM i najkvalitetnije ukuse. Magiju shishe ćete osjetiti tek u predstojećem periodu, a već sada postoji garancija da ćete se tamo vraćati iznova i iznova.

Ne propustite biti dio jedinstvenih događaja, a Mistik Hookah Lounge je već sada spreman da vam priušti nešto posebno, kako tokom večernjih izlazaka tako i tokom običnih dnevnih posjeta.

– “Naša priča će biti jedinstvena, iskrena i nesvakidašnja. Jednostavno, pravimo mirnu luku svima nama, želimo usporiti brži način života i posvetiti svoju pažnju našim gostima. Nećemo vas razočarati”, poručili su iz Mistika, koji je dostupan i na: Facebooku https://www.facebook.com/mistikhookahlounge/