Fahrudin Manjgafić: Izgledamo sve bolje, idemo na pobjedu protiv Španije

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Juniorska reprezentacija naše države će odmjeriti snage protiv Španije u četvrtfinalu Europskog prvenstva koje se igra u grčkom Volosu. Naši momci su napravili zaista sjajan uspjeh plasmanom među osam najboljih ekipa i sada je na redu još jedna velika košarkaška sila.

No, sigurno je da se naši momci neće olako predati i da će dati sve od sebe da poraze i sljedećeg protivnika. Fahrudin Manjgafić je protiv Italije ubilježio double-double učinak sa 12 poena i 11 skokova.

Kako se prvenstvo bliži kraju, atmosfera je sve bolja i zaista se odlično slažemo kako na terenu, tako i van njega. Iako je ulog veliki, protiv Španije ćemo ući kao i u svaki drugi meč i ići na pobjedu. Ono što je sigurno, a to je da ćemo dati sve od sebe da ubilježimo ovu pobjedu i napravimo historijski uspjeh naše reprezentacije“, rekao je Fahrudin Manjgafić.

 

basket.ba

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'