Etno selo “Remić”: Raj na zemlji – Odmor za dušu i oči (FOTO + VIDEO)

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//


Selo se sastoji od 5 kuća izgrađenih u etno stilu. Smještajni kapacitet etno kuća je 52 ležaja. Svaka kuća ima kuhinju, kupatilo, TV i Internet. Crkvica posvećena bl. Alojziju Stepincu smještena u središtu etno sela mjesto je za duhovni odmor.

Restoran

Restoran je izgrađen u etno ambijentu, može primiti 350 gostiju. Opremljen je modernom kuhinjom koja priprema razna tradicionalna jela u kojima će gosti sigurno uživati. Restoran također ima smještajni kapacitet od 4 sobe opremljene prema potrebi modernog čovjeka.

Priroda

Cjelokupni prirodni ambijent koji okružuje naše selo pravi je melem za oči svima koji vole netaknutu prirodu, životinje, zdrav život.U parku prirode posjetitelji mogu vidjeti magarce, konje, krave, ovce… dakle životinje bez kojih naš čovjek nekada nije mogao živjeti.

Sport i rekreacija

U okviru turističkog kompleksa etno selo “Remić” ima za svakoga po nešto. Područje je pogodno ljetni i zimski turizam.

Ljetno klizalište, jedinstveno i jedino na širem području. Adrenalinski sport.

Zimsko skijalište za djecu dužine 152 metra.

Staza za motocikliste u dužini od 25 km ide trasom nekadašnje rimske ceste. Staza je pogodna za sve one koji su željni avantura ispunjenih adrenalinom te ljubiteljima rekreativne vožnje.

Šetnica (Trim staza) s odmorištima napravljena je na mjestu koje je bogato šumom i lokalitetima koja omogućuju pogled i razgledavanje svih ljepota ovog kraja i netaknute prirode. Dužina šetnice je 6 km.

Rekreacijsko jahanje danas je jako traženo ne samo u turističke svrhe već i za zdravstvene potrebe. Etno selo “Remić” u svojoj ponudi nudi i tu mogućnost.

Ostalo

Etno selo “Remić” idealno je mjesto da odžavanje raznih skupova, sastanaka, seminara, krstitki, vjenčanja, rođendanskih proslava…

Posjetite nas a naše osoblje pobrinut će se da se osjećate što ugodnije.

Etno selo “Remić” udaljeno je od grada Prozora 5 kilometara.

Prozor se nalazi se na regionalnom putu M16.2 koji vodi od Mostara-Jablanice s juga a sa sjevera nam možete doći iz pravca  Bugojna – Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

Etno selo “Remić” udaljen je od Međugorja 100 km, od Mostara 80 km, od Sarajeva 120 km, Banjaluke 140 km

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/