Eldar Omerinović, prvotimac Iskre: Želim da se vratim još jači

http://shop.janj.ba/

Nakon što su u prošlom kolu bili slobodni, nogometaši Iskre u nedjelju će na svom Jakliću u okviru 20. kola Druge lige FBIH grupa Zapad dočekati momčad Ključa te eventualnom pobjedom ostati u samom vrhu tabele. Bugojanci se nadaju novoj pobjedi pred svojim navijačima, a mladi Eldar Omerinović (1997.g.), vjeruje da njegov tim može slaviti pobjedu nad timom iz Ključa.

– Svojim igrama sam prezadovoljan , postigao sam u zadnjih šest utakmica četiri gola i dvije asistencije čime sam prezadovoljan. Što se tiče planova za budućnost, s obzirom da sam imao malu povredu, želja mi je da se što prije oporavim i vratim još jači, dodaje talentovani član tima sa Jaklića.

Omerinović je prošao omladinsku školu Iskre, a 2013.godine izabran je za sportistu grada Bugojna. Veliku podršku u svim utakmicama ovom mladom nogometašu pruža i njegov stariji brat Ahmed koji također nastupa za Iskru.

Izvor: Sport Avaz

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' https://bit.ly/2krXDKL'