Društvo Srednjobosanske šume primilo 145 novih radnika i pripravnika

Foto: ŠPD Srednjobosanske šume / ŠGD Šume Središnje Bosne d.o.o Donji Vakuf
http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

Danas je u direkciji Društva ŠPD Srednjobosanske šume / ŠGD Šume Središnje Bosne d.o.o Donji Vakuf održana svečanost potpisivanja ugovora o radu.

U prisustvu članova Uprave Društva direktor Vildan Hajić je potpisao ugovore o radu sa 145 novih radnika i pripravnika u pomenutom Društvu.

Direktor Vildan Hajić

Svima koji su danas potpisali ugovore želimo puno sreće u daljem radu, pred vama su dani dokazivanja i nadamo se da ćete svojim radom postati dio uspješne ekipe. Danas kada naša omladina na žalost svoju sreću i egzistenciju traže u inostranstvu, u naše Društvo primljen je radnik koji se vraća iz Austrije gdje je obavljao poslove šumarskog tehničara. Još jedan pokazatelj kako naša Uprava pravi iskorake u svemu. Čestitamo!“, navodi se u čestitki društva.

Foto: ŠPD Srednjobosanske šume / ŠGD Šume Središnje Bosne d.o.o Donji Vakuf
https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/ https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' https://www.bingotuzla.ba/2019/08/22/u-bingu-vikend-traje-cetiri-dana-22-8-25-8-2019/'