Čestitka u povodu 1. maja potpredsjednice FBiH Melike MAHMUTBEGOVIĆ

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/ponudalataiautokozmetike/

Potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović, u povodu 1. maja, Međunarodnog praznika rada, svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine uputila je iskrene čestitke uz želju da praznične dane provedu u dobrom zdravlju i raspoloženju.

Međunarodni praznik rada, 1.maj, afirmiše rad i radničku solidarnost. S tim ciljem, uvažavajući stavove svih socijalnih partnera, moramo istrajati na putu ekonomskih reformi jer je to jedini način da zadržimo postojeća i otvaramo nova radna mjesta.

Iako vrijeme u kojem živimo nosi sa sobom brojne izazove, moramo zajedno raditi i činiti sve da se približimo evropskim standardima u oblasti rada i radnih odnosa, te da stvaramo društvo u kojem će svaki pojedinac imati jednake mogućnosti da živi od svog rada.

Uz želju da prvomajske praznike provedete u miru, dobrom zdravlju i raspoloženju, čestitam vam Prvi maj, Praznik rada.

Služba za odnose s javnošću

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/