Čestitka potpredsjednice FBiH Melike Mahmutbegović u povodu 15.aprila, Dana ARBiH

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Povodom obilježavanja 15.aprila Dana ARBiH, upućujem iskrene čestitke svim pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i palih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima, veteranima Armije Republike Bosne Hercegovine i svim građanima koji su dali svoj doprinos u jačanju i odbrani naše domovine.

Ne smijemo zaboraviti da je ovaj datum jedan od najvažnijih u novijoj historiji naše zemlje , koju su pripadnici Armije RBiH hrabro i časno branili i odbranili. Zato ovaj dan trebamo dostojno obilježiti kako bismo svi zajedno sačuvali od zaborava sjećanje na hrabrost i dostojanstvo naših boraca, na herojsku odbranu naše domovine, njen historijski kontinuitet i njene vrijednosti.

Uz želje da budućnost gradimo u miru, blagostanju i zajedništvu, u jedinoj nam domovini Bosni i Hercegovini,još jednom upućujem čestitke svim građanima u povodu 15. aprila – Dana Armije RBiH.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o